A
ls je dacht dat een zwangerschap het gekste in je naar boven haalt, dan moet je jezelf eens zien wanneer je kleintje er eindelijk is. Het moederschap doet rare dingen met je, echt waar. Voordat ik zwanger werd, had ik een geweldig plaatje in mijn hoofd van hoe perfect ik zou zijn als moeder. Toen Noé er eenmaal was, betrapte ik mijzelf toch op een aantal hele gekke gewoontes… Wie herkent ze?

1. Twijfelkont eerste klas

Want ja, wie wilt nou niet het allerallerallerbeste voor haar kind?

2. Even proeven

Nope, er gaat niks haar mondje in, wat ik niet eerst geproefd heb!

3. Elk wissewasje Googlen

Één keer in de zoveel tijd Google ik even alle babyforums af, om te kijken of ik mij zorgen moet gaan maken om Noé en haar gekke fratsen..

4. Alle online winkelmandjes zitten bomvol

En als je wagen helemaal gevuld is, moet je de website weer verdrietig wegklikken.

5. Zweetvoetjes/handjes ruiken

Want ehh, ja dat is gewoon écht verslavend.

6. Je Spotify-account staat vol met Woezel & Pip

En ook de liedjes van BabyTV zing je de hele dag door. Onder het koken, in de auto en zelfs als je ‘s avonds met je vriend in bed ligt.

7. Liefje, wil je even op de kleine passen?

Hallooo Naoom, hij is de vader van je kind. Het is zijn kind. Hij past niet op Noé, hij zorgt net zo hard voor haar als jij doet. Oja, oeps!

8. Babyspam

Dat je een hoop volgers op sociale media kwijtraakt nu je moeder bent, maakt je helemaal niks uit. Verliefd zijn op je eigen kind is de natuur, echt waar! De mensen die dat niet begrijpen, en hun oordeel nemen we maar voor lief.

9. We woke up like this

Je kleintje nog even in dezelfde outfit als gisteren hijsen, want óh, wat zag ze er toch leuk uit. En mama? Ik heb vandaag niet eens de energie om een laagje make-up op te doen. Het wordt een trainingspakkie, en een knot op m’n kop. Als Le baby maar shined!

Liefs,

Naomi Noelle

4 Replies to “Ben ik echt zo’n rare moeder?”

  1. Weird ass moms are the best!!! En ik weet zeker dat je heel veel nieuwe volgers op social media hebt gekregen door je knappe bébé!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *