Hoe vaker het zonnetje schijnt, hoe meer ik verlang naar een heerlijke zomervakantie met z’n drietjes. Wakker worden in de ochtendwarmte, korte broekjes aan en lekker chillen. Een allereerste vakantie met ons kleintje. Maar waar gaan we naartoe met een baby?!

Hoewel het al dik juni is, zijn Jesse en ik nog helemaal niet bezig geweest met de zomervakantie. We moeten beide gewoon werken en Noé gaat naar het kinderdagverblijf. De afgelopen jaren boekte we al maanden van te voren een vakantie. Nu is dat anders! Waarom? Ik denk dat we het spannend vinden om met Noé op vakantie te gaan. Ons kleintje is nu bijna 8 maanden, en hoewel een dikke roadtrip door Indonesië voor volgend jaar al vast staat, doen we het deze zomer even lekker rustig aan.

De baby travelkit van Naïf

Naast alle strand bezoekjes, uitjes en roadtripjes binnen Nederland willen we er wel nog even lekker uit. Een weekje naar Italië of een lang weekend Frankrijk. Jesse en ik zijn niet zo veeleisend. Naïf stuurde ons alvast een Baby Travelkit toe. In het traveltasje zit een bodylotion, shampoo, wash gel en een verzorgingscrème. Ook zit er een lief doekje in van IMPS&ELFS. Dit gaat natuurlijk -hoppa- zo de reistas in, ideaal!

Een ‘Kersverse Ouders’-vakantie

Het wordt de hoogste tijd dat deze mama zich even gaat verdiepen in een ‘Kersverse Ouders’-vakantie. Goed eten, zwemmen, spelen en ontdekken. Waar ga je naartoe met een baby van 8 maanden? Laat op mijn Instagram even weten waar jullie naartoe gaan deze zomer en wie weet WIN jij een travelkit voor jouw kleintje!

Liefs,

Naomi Noelle

-Dit artikel is in samenwerking met Naïf-

One Reply to “Een allereerste vakantie met de kleine”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *