Vorige week zondag lag er een pakketje op de mat. Klein en subtiel maar erg bijzonder. Een doosje van karton met toffe illustraties. Kip, bier, voetbal, muziek en gadgets.. dat moest het Vaderdag cadeau voor Jesse zijn!

Je even heerlijk speciaal voelen

Hoe cliché het ook is: alles wat je voor het eerst doet als ouder zijnde krijgt een speciaal plekje. Jullie eerste kerst met een baby, je eerste verjaardag met veel verantwoordelijkheid en slapeloze nachten, je eerste zomer met een stuk minder alcoholische drankjes en je allereerste Vader- of Moederdag!

Ik wilde Jesse graag iets speciaals geven Vaderdag. Iets om even éxtra trots op te kunnen zijn. Iets tastbaars wat ons gezinnetje zou symboliseren of een tof familieportret. Toen ik een beetje inspiratie aan het zoeken was op Instragram stuitte ik op het profiel van IDEEËNSTUDIO. Kiki & Jamie zijn twee creatievelingen die graag ideeën van anderen verwezenlijken. Zij illustreren onder andere portretten voor op kaartjes, uitnodigingen of posters. Toen ik een aantal voorbeelden had gezien, wist ik dat een illustratie hét cadeau was voor Jesse.

Hé dat zijn wij!

Na een leuk gesprekje met Jamie stuurde ik haar wat foto’s van ons toe. Nog geen week later ontving ik een preview van ons familieportret en ik was direct verliefd. Zelfs de kleinste details klopte, YAY, dat zijn wij! Jesse vond zijn cadeau echt super tof. Het is zo bijzonder om een moment van nu vast te kunnen leggen op papier. Een blijvende herinnering die straks een speciaal plekje in ons huis krijgt.

Nog leuker: namens IDEEËNSTUDIO mag ik een portret weggeven! En geloof me, dat wil je écht. Hoe maak je kans?!

1. Volg mij en IDEEËNSTUDIO op Instagram.

2. Laat onder dit blog weten wie jij graag geïllustreerd wilt hebben. –Ja, je kater en goudvis verdienen ook een plekje in het familieportret-

En wie weet hangt er binnenkort een bijzonder portret aan jullie muur.

Liefs,

Naomi Noelle

-Dit artikel is in samenwerking met IDEEËNSTUDIO-

25 Replies to “Er lag een bijzonder portret op de deurmat”

 1. Wij zijn uitgerekend eind oktober van de eerste, wat zou het leuk en bijzonder zijn dit op illustratie te hebben en een mooi plekje te geven in huis👌🏻✨🌸 Groetjes !

 2. Van ons gezinnetje voor in ons huisjee, omdat er nog zo weinig persoonlijks hangt! En natuurlijk omdat het echt een super tof portret is ❤

 3. Oh ik zou ook graag zo’n leuke portret van ons kleine gezinnetje ook graag willen. Zij hebben echt jullie essentie weten te neer zetten!

 4. Ik zou graag mijn lieve, mooie gezinnetje vast gelegd hebben! Om dan vervolgens, als t kan, het digitale bestand te krijgen en er een ixxi van te maken!!

 5. Onwijs gaaf! Wat tof om ons gezinnetje (papa, mama en ons mannetje Bing) als illustratie in de woonkamer te hebben! We volgen Ideeenstudio al een poos en zijn fan! De mooiste en persoonlijkste kunst voor aan de muur. We duimen mee!

 6. O dat lijkt me helemaal te gek! Zou graag een portret van ons viertjes (ik, mijn man en onze 2 dochters) aan de muur hangen! Zou super zijn!!

 7. Heel simpel maar owh zo leuk ik als kersverse mama en me vriend als kersverse papa zouden het geweldig vinden als we samen met onze kleine prins op zo een leuke manier een portret een plekje te geven in ons toekomstige huisje samen

 8. Leuk zeg! Graag een mooie foto van ons gezin. Met mijn man Tim en dochtertje Julie (8maanden) Ik ben 20 juli jarig en mijn man 25 juli.. zou een super cadeau zijn! Mooi voor in de woonkamer op de plank boven de bank.. kan iedereen het goed zien 🙂

 9. Heel leuk! Een mooi portret van ons gezin met mijn man Tim en onze dochtertje Julie (8maanden). Ik ben 20 juli jarig en mijn man 25 juli.. zou een super cadeau zijn! Voor in de woonkamer op de plank boven de bank.. kan iedereen het goed zien 🙂

 10. Ahhh zo leuk!! Ik zou een graag een portret willen van ons kersverse gezinnetje . Wij zijn nu 5 maanden trotse ouders 😁

 11. Mijn lieve vriendje komt 25 juli thuis van 3 maanden Australië. Hij zou superblij zijn met een mooi portretje van de twee liefdes in zijn leven namelijk Dexter (zijn prachtige kater die een kruising is tussen een Siamees en een ragdoll) en mij. Net na hij terug is zijn we 5 jaar samen dus reden voor zo’n mooi cadeau.

  1. Juliette, ik heb geloot en jij hebt gewonnen! 🙂 Zou je mij je gegevens willen mailen via info@naominoelle.com. Dan zorg ik dat IDEEENSTUDIO contact met je opneemt over het portret! Liefs!!

 12. Ik zou heel graag een familieportret willen met m’n man en zoontje Eli van 6 maandjes.💕

 13. Ik wil het portret graag geven aan mijn zusje voor een portret met haar, vriend en zoontje 4 jaar en dochtertje 4 mnd.

 14. Ik zou het onwijs tof vinden om mij, Vincent en Messi geïllustreerd te hebben.. Dat wou ik al voor boven het toekomstige baby bedje 😍😄

 15. Wat een tof portret! En wat een leuke en bijzondere manier om zo het gezinnetje vast te leggen. Wij hebben net onze 3e zoon gekregen, wat een feest om met z’n 5-en te zijn. Maar wij hebben eigenlijk geen foto’s van ons gezinnetje, zo’n geïllustreerd portret zou hét zijn!

 16. WAUW!!!! Geweldig! Wij hopen binnenkort eindelijk ons huisje te kunnen kopen. Luca slaapt bij ons op de kamer en we kunnen niet wachten om hooelijk dit jaar een babykamer in te mogen richten.
  En hoe tof zou het dan zijn als er van ons een familieportret in zijn kamertje staat. We hebben eigenlijk nog helemaal geen proffesionele foto’s met zijn vieren. Zelfs niet met z’n drieën.
  Maar het zou 4 worden… Want Nala de border collie hoort er ook bij <3
  Ik ga suuuuuper hard duimen en zou dan een foto laten schieten door mijn pluspapa om zo aan dit gave familiepotrey t te komen. Want het lijkt me dat jullie wel een foto nodig hebben toch?
  Liefs en een fijn weekend!

 17. Ik zou graag een portret willen van m’n vers samengestelde gezin. M’n vriend met zijn 2 kinderen en ik met mijn 3 kinderen. Een portret van ons 7…
  nieuwe fase, nieuw geluk… samen leven

 18. Net als al de andere, Maar Oh man!,Ik vind dit zo gaaf!!! Al een tijdje Instagram. Maar niet zo veel gebruikt. Maar nu ik zwanger ben en in augustus uitgeteld ben. Krijg ik zo veel leuke inspiratie. Dit zou toch geweldig staan op de baby kamer!! Ik zou super graag willen winnen. En met mijn man en hond Puck en onze baby graag een portret willen hebben. Heel speciaal! Dus Fingers crossed!

 19. Ik zou graag een portretje winnen om cadeau te doen aan mn ouders: ) die verdienen een portretje van ons allemaal, binnenkort verwachten wij hun eerste kleinkind dus nog een keer allemaal op.de foto voor de baby er is 😉 (is ineens een goede reden om ng eens samen te komen).
  Wie zijn ze: mama Kristien, papa Alex, broer Glenn, zwangere zus mezelve en schoonzoon Bert. Dan mogen onze grijze roodstaart papegaai niet ontbreken en de twee katten!
  Lijkt me een leuke bende om te tekenen 🙂

 20. Wow, ik kende ideeënstudio niet, maar ben helemaal enthousiast!
  Mocht ik winnen, dan laat ik mijn ouders, broer en ik + vriend portretteren. Het lijkt me een geweldig cadeau voor mijn ouders.
  Groetjes
  Stien

 21. Wat ontzettend leuk! Ik zou graag met mijn vriend, dochter van 2,5 en baby van 6 maanden op het portret staan. Onze katten, een kale kat en een grote zwartharige mogen ook niet ontbreken. 😁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *