Vanmorgen was ik wat laatjes aan het uitruimen tot ik ineens een stapeltje geboortekaartjes tegen kwam. Het geboortekaartje van onze dochter, Noé Rose. Inmiddels is het alweer een half jaar geleden, dat ik de kaartjes op de post heb gedaan, naar familie en vrienden. Wat gaat de tijd toch snel.

De laatste weken van mijn zwangerschap, vulde ik met het ontwerpen van het perfecte kaartje. De afgelopen jaren heb ik een hoop geboortekaartjes ontworpen voor anderen. Dit kaartje was extra speciaal, dit kaartje was voor onze eigen dochter. Ons vlees en bloed! Tot nu toe de geweldigste ‘opdracht’ ever. Jesse en ik, waren het vrij snel eens. Aan Jesse de eer om een mooi versje te schrijven voor Noé. Het is dan ook zijn handschrift, dat op het kaartje is gedrukt. We wilde een klassiek kaartje. Tijdloos maar toch lieflijk..

Mocht je op zoek zijn naar een uniek en persoonlijk ontwerp voor je geboortekaartje, uitnodiging,
poster or anything else.. stuur een mailtje naar info@naominoelle.com.

Liefs,

Naomi Noelle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *