Ja, ja! Wij staan in deze editie van de VIVA Mama. Heb je hem al gezien?

Een leuke rubriek over de verschillende ochtendrituelen van ouders met kids. Wij zijn altijd vroeg uit de veren en gaan al snel op pad. Dat geeft mij genoeg tijd om de dingen te doen, die ik moet doen.

Studerende moeder?

Ik krijg ontzettend vaak de vraag hoe ik mijn moederschap combineer met studeren. In mijn vorige blog: klik hier, vertel ik over al mijn bezigheden gedurende de week. Zo is mijn dochter inmiddels -vrijdag jeej!- 6 maanden, volg ik een fulltime hbo studie en ga ik binnenkort stage lopen bij een geweldig bedrijf. Daarnaast heb ik nog mijn eigen projectjes, mijn blog, sport ik en spendeer ik het allerliefst, veel liefde en tijd aan mijn lieve vriend en familie.

Onwijs leuk dat ik kan doen wat ik leuk vind, maar het gaat allemaal echt niet altijd van een leije dakkie hoor! Het is vaak rennen, vliegen, vallen, en weer opstaan. Door mijn drukke agenda ben ik echt verre weg van perfect. Ben je met een lege agenda wel perfect? Hm, het ligt vast niet aan de volle agenda.
Ik ben niet altijd energievol, ik ben vergeetachtig en op zijn tijd ook lomp. Oh, en daarnaast ben ik ook echt niet altijd gezellig en sociaal. Ik ben echt een huismus en vind het heerlijk om na alle drukte gewoon weer lekker in bed te kruipen. Samen met mijn vriend een serie kijken, Noétje te knuffelen en vroeg naar dromenland te gaan.

Het belangrijkste is, dat je elke dag mag genieten van de dingen die je hebt en doet, en je daar dankbaar voor bent. Dat is voor mij ultiem geluk.

Speciale dank aan, amazing mommy and Instagrammer, Amber voor de hook up met VIVA Mama & amazing photographer Daphne Ponsteen .

Liefs,

Naomi Noelle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *